Wspaniała metamorfoza brzydkiego kaczątka

Yêu cầu báo giá

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Bằng cách nhấp vào 'Gửi', tôi xác nhận rằng tôi đã đọc Chính sách Bảo mật và đồng ý các thông tin nói trên sẽ được xử lý nhằm đáp ứng yêu cầu của tôi.
Lưu ý: Bạn có thể thu hồi sự đồng ý của mình bất kỳ lúc nào trong tương lai bằng cách gửi email tới privacy@homify.com.

Wspaniała metamorfoza brzydkiego kaczątka

Alicja Olko Alicja Olko
{:asian=>"Châu Á", :classic=>"cổ điển", :colonial=>"thuộc địa", :country=>"Quốc gia", :eclectic=>"chiết trung", :industrial=>"công nghiệp", :mediterranean=>"địa trung hải", :minimalist=>"tối giản", :modern=>"hiện đại", :rustic=>"mộc mạc", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"nhiệt đới"}  theo Marmur Studio,
Loading admin actions …

Jeden z szeregowców na wrocławskim osiedlu przez długi czas był prawdziwym brzydactwem, szpecąc okolicę. Zespół domów, w którego skład wchodził, powstał w latach 1984-1989, ale nie został ukończony. Po ponad 20 latach zdecydowano o jego renowacji, a szkarada przeszła metamorfozę, wpisując się w charakter odnowionej zabudowy. Obejrzyjcie efekty prac remontowych, przeprowadzonych przez architektów ze studia Marmur.

Przed: daleki od ideału

{:asian=>"Châu Á", :classic=>"cổ điển", :colonial=>"thuộc địa", :country=>"Quốc gia", :eclectic=>"chiết trung", :industrial=>"công nghiệp", :mediterranean=>"địa trung hải", :minimalist=>"tối giản", :modern=>"hiện đại", :rustic=>"mộc mạc", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"nhiệt đới"}  theo Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Zdjęcie ukazuje stan domu sprzed remontu. Od razu widać, że budynek od strony ulicy prezentował się niezwykle nieestetycznie i odstawał od sąsiadujących z nim segmentów. Goła ceglana elewacja, stare okna, zaniedbane podwórze- dom aż prosił się o remont.

Po: w harmonii z sąsiadami

{:asian=>"Châu Á", :classic=>"cổ điển", :colonial=>"thuộc địa", :country=>"Quốc gia", :eclectic=>"chiết trung", :industrial=>"công nghiệp", :mediterranean=>"địa trung hải", :minimalist=>"tối giản", :modern=>"hiện đại", :rustic=>"mộc mạc", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"nhiệt đới"}  theo Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Po remoncie ktoś o niewprawnym oku nie odróżniłby odnowionego szeregowca od tych z nim sąsiadujących. Przyglądając się jednak dokładniej, możemy dostrzec wysokie, smuklejsze okna i cofnięte do tyłu wejście. Śnieżnobiała fasada, okna o brązowych ramach, a także nowa dachówka składają się na przyjemny dla odbiorców obraz.

Przed: zrujnowany z każdej strony

{:asian=>"Châu Á", :classic=>"cổ điển", :colonial=>"thuộc địa", :country=>"Quốc gia", :eclectic=>"chiết trung", :industrial=>"công nghiệp", :mediterranean=>"địa trung hải", :minimalist=>"tối giản", :modern=>"hiện đại", :rustic=>"mộc mạc", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"nhiệt đới"}  theo Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Także i od strony ogrodu dom znajdował się w fatalnym stanie. A trzeba przyznać, że krył w sobie ogromny potencjał- dwukondygnacyjny, z poddaszem do zagospodarowania, gwarantował wygodną przestrzeń mieszkaniową dla całej rodziny.

Po: przyjemna zmiana

{:asian=>"Châu Á", :classic=>"cổ điển", :colonial=>"thuộc địa", :country=>"Quốc gia", :eclectic=>"chiết trung", :industrial=>"công nghiệp", :mediterranean=>"địa trung hải", :minimalist=>"tối giản", :modern=>"hiện đại", :rustic=>"mộc mạc", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"nhiệt đới"}  theo Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Teraz i z tej strony prezentuje się nowocześnie i zadbanie. Odświeżono fasadę, wstawiono nowe okna, przez które do środka wpada mnóstwo naturalnego światła oraz zbudowano niewielki taras, gdzie w promieniach słońca przyjemnie spędzać można ciepłe dni. Po stopniach z tarasu schodzi się do ogrodu, w którym o prywatną atmosferę dba wysoki żywopłot rosnący po każdej stronie.

Po: nowoczesne wnętrze

{:asian=>"Châu Á", :classic=>"cổ điển", :colonial=>"thuộc địa", :country=>"Quốc gia", :eclectic=>"chiết trung", :industrial=>"công nghiệp", :mediterranean=>"địa trung hải", :minimalist=>"tối giản", :modern=>"hiện đại", :rustic=>"mộc mạc", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"nhiệt đới"}  theo Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Również i we wnętrzu nastąpiły spore zmiany. Urządzono jest w stylu nowoczesnym, wprowadzając jednak kilka ciekawych elementów, które dbają o przytulną atmosferę. Parkiet z drewna o miodowym odcieniu pięknie komponuje się z idealnie białymi ścianami, a zamiast kominka ustawiono kozę. Wnętrza mają nie tylko modny i stylowy charakter, ale odznaczają się także sporą dozą funkcjonalności. Przestrzeń pod schodami zagospodarowano, tworząc tam pomieszczenia gospodarcze i schowek.

Po: stylowa kuchnia

{:asian=>"Châu Á", :classic=>"cổ điển", :colonial=>"thuộc địa", :country=>"Quốc gia", :eclectic=>"chiết trung", :industrial=>"công nghiệp", :mediterranean=>"địa trung hải", :minimalist=>"tối giản", :modern=>"hiện đại", :rustic=>"mộc mạc", :scandinavian=>"scandinavian", :tropical=>"nhiệt đới"}  theo Marmur Studio,
Marmur Studio

A missing element – house in Wroclaw

Marmur Studio

Współczesny design, elegancja i funkcjonalność cechują nową kuchnię. Biała zabudowa gwarantuje liczne miejsca na przechowywanie, a dodatkowe półki na ścianie służą nie tylko w sposób praktyczny, ale i dekoracyjny. Najwyższej jakości materiały wykończeniowe, zaawansowane technologicznie urządzenia i sprzęty kuchenne, a także stylowe dodatki i akcesoria składają się na kuchnię godną pozazdroszczenia!

 Nhà theo Casas inHAUS, Hiện đại

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!