The old mill house with a picture-perfect new interior

Yêu cầu báo giá

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Bằng cách nhấp vào 'Gửi', tôi xác nhận rằng tôi đã đọc Chính sách Bảo mật và đồng ý các thông tin nói trên sẽ được xử lý nhằm đáp ứng yêu cầu của tôi.
Lưu ý: Bạn có thể thu hồi sự đồng ý của mình bất kỳ lúc nào trong tương lai bằng cách gửi email tới privacy@homify.com.

The old mill house with a picture-perfect new interior

Johannes van Graan Johannes van Graan
 Nhà theo HollandGreen, Hiện đại
Loading admin actions …

Architectural firm HollandGreen (based in London and Oxfordshire) is in charge of our latest homify 360°, which sees an old mill house undergo a renovation to give it a fabulous new look. 

In addition to a makeover, this house also got treated to an extension to include an additional floor, large open-plan kitchen and home gym. Works also included the building/renovation of outbuildings, garden house, dog kennel and garaging.

Let’s take a look…

The back yard

 Nhà theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

Neat, stylish and spacious – just how we like our yards and gardens here on homify! 

Notice how the expertly manicured lawn seems to flow right into that rear extension which, it would seem, plays the part of the aforementioned open-plan kitchen and dining area.

The kitchen

 Nhà bếp theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

Clean and crisp colours/finishes ensure a most neat appearance for the kitchen. And although it’s designed in the modern style, there’s a slight touch hinting towards the country/rustic style – must be that terrifically textured wood adorning various areas like the breakfast bar.

Need that expert look? Check out our range of professionals.

Dining (and lounging) in style

 Phòng ăn theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

Sharing in the kitchen’s open layout is a dining area, as well as a charming little lounge/TV room in the back, with all three areas sharing in the charming natural light spilling indoors, not to mention the fresh-green views provided by the backyard garden. 

Notice how perfectly the select décor pieces introduce some vibrant colours into the otherwise neutral-dominated palette.

Perfectly stylish

 Phòng ngủ theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

We are most glad to discover that the child’s bedroom upstairs isn’t covered up in sickening tones and overly embellished patterns – just because they’re young doesn’t mean they don’t deserve an elegantly designed room as well, right? 

Let’s get a glimpse of some more of this delightfully designed house…

 Phòng khách theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 Phòng khách theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 Hành lang theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 Phòng trẻ em theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 Phòng tập theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen

 Nhà theo HollandGreen, Hiện đại
HollandGreen

Mill house renovation and extension, Buckinghamshire

HollandGreen
 Nhà theo Casas inHAUS, Hiện đại

Need help with your home project?
Get in touch!

Discover home inspiration!