Bao loc house: công nghiệp by tuan han design studio, công nghiệp | homify
Bao Loc House: công nghiệp  by Tuan Han Design Studio, Công nghiệp
Bao Loc House: công nghiệp  by Tuan Han Design Studio, Công nghiệp
Bao Loc House: công nghiệp  by Tuan Han Design Studio, Công nghiệp

This is a project in my Vietnam. A catholic families living in the uplands. Moist air and covered the surrounding hills and coffee and tea. Cool weather and light and space needed for a house with a attic. The combination of Scandinavian style industrial style, culture and people here can be said to create unique style for the project. Rustic materials used and combine the visual processing of steel for stairs. Gray and white tones combined with wood floors and rough concrete houses make a unified whole. Furniture is simple and consistent with the material of the house. Lighting is arranged to create light hit enough home.

Similar Photos
Comments