渡り廊下と屋根上デッキの家 by 宮崎豊・MDS建築研究所 | homify
Đổi hình đại diện
Đổi hình nền
宮崎豊・MDS建築研究所
宮崎豊・MDS建築研究所

宮崎豊・MDS建築研究所

edit edit in admin Yêu cầu đánh giá Dự án mới
Đổi hình nền
Edit project Thêm hình
宮崎豊・MDS建築研究所
宮崎豊・MDS建築研究所
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
Bằng cách nhấp vào 'Gửi', tôi xác nhận rằng tôi đã đọc Chính sách Bảo mật và đồng ý các thông tin nói trên sẽ được xử lý nhằm đáp ứng yêu cầu của tôi.
Lưu ý: Bạn có thể thu hồi sự đồng ý của mình bất kỳ lúc nào trong tương lai bằng cách gửi email tới privacy@homify.com.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

渡り廊下と屋根上デッキの家

  •  Nhà theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Hiện đại

    ​A residence with the bridge and the roof deck / West facade

    By reducing the volume of the residence gradually toward the street, this residence is creating good relationships between the surrounding environment. This facade was designed like several layers of silhouette of distant mountains which is seen both in this area and in traditional Japanese paintings.

  •  Nhà theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Hiện đại

    ​A residence with the bridge and the roof deck / Exterior

    This house has two court yards. One is for daily use and parking for guesuts.  The other is hidden and protected garden to enjoy greenery.  On the left in the picture is the residence, on the right is the garage and the hidden garden surrounded by the concrete wall. The green on  the back is the adjacent park which is part of the scene of this residence.

  •  Nhà theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Hiện đại

    ​A residence with the bridge and the roof deck / The court

    There runs busy traffic on the opposite side of the concrete wall of the court. This wall makes the traffic invisible and protects this residence from the traffic noise. On the wall is the bridge, which connects the balcony to the roof deck on the garage.

  •  Nhà theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Hiện đại

    ​A residence with the bridge and the roof deck / The bridge and the roof deck

    Greenery of the park and the bridge. The roof deck on the garage is used for outside tea room or outside dining. As you move along the bridge, you can enjoy sequential change of view.

  •  Vườn theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Hiện đại

    ​A residence with the bridge and the roof deck / The hidden garden

    This hidden garden is making use of the landscape of the adjacent park. Just behind the wall is the busy highway, but the wall is successfully creating peaceful space. A weeping cherry is expected to grow and bloom every year.

  •  Phòng giải trí theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Hiện đại

    ​A residence with the bridge and the roof deck / The entrance hall

    The entrance hall has a small meeting space. Combination of the natural light from the clerestory and the indirect light creates the atmosphere of the space.

  •  Phòng khách theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Hiện đại

    ​A residence with the bridge and the roof deck / The living-dining room

    The built-in furniture has the indirect lighting. On the right is the traditional Japanese latticework, which softens the natural light, and blocks eyes from the courtyard. Peaceful living space is created by these elements. The sunken "kotatsu" (Japanese foot warmer) is the dining table, whose frame was made from the previous house’s ebony column used in “tokonoma”(alcove where art or flowers are displayed in traditional Japanese room).

  •  Phòng khách theo 宮崎豊・MDS建築研究所, Chiết trung

    ​A residence with the bridge and the roof deck / The Japanese room

    The Japanse room is continued to the living-dining room. The ceiling is traditional Japanese “goh-tenjo”(grid style ceiling). The previous house’s lattice work is reused as a part of the partition. (On the left)

Admin-Area